Copperhead Gin 50cl

43,95€
Excl. BTW: 36,32€
Beschikbaarheid: Op voorraad
Model: 521
Product viewed: 2309
Aantal:     

Tags:


- Oorsprong
Copperhead Gin is het resultaat van een samenwerking tussen Yvan Vindevogel, een apotheker uit Kortrijk die sterk geïnteresseerd is in het heelkundige aspect van gin, en Bernard Fillier, eigenaar van de door menig gekende graanstokerij Filliers die superieur is in het distilleren van alcohol op basis van jeneverbessen.

 

- Smaak en aroma
Bij de Copperhead Gin horen drie aromatische ‘blends’: kruidenmengsels in een pipetflesje.Elk flesje geeft een andere smaak en functie aan de Copperhead. De ‘Aperitivum’ wekt de eetlust op, het ‘Energeticum’ geeft energie en het ‘Digestivum’ helpt de vertering. 4 tot 8 druppels maken een andere gin van de Copperhead. 
De gin zelf is heel zacht en afgerond, heel gebalanceerd met een minimum aan botanicals. daarvoor dienen immers de ‘blends’, waar de rest van de botanicals inzitten. Zo kan je drie verschillende gins maken met een fles Copperhead en waan je jezelf een beetje alchemist. Een heel nieuw en zeer interessant concept.

 

- Gebruikte Botanicals
Er liggen 5 botanicals aan de basis van deze gin zijnde jeneverbes, kardemon, koriander, engelwortel en sinaasappelschil

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel:    Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:
Tags: